fbpx

HR Run Event – Charlotte François

HR Run

Charlotte François presenteert de “HR Run”: lopen, plezier, een walking dinner en networking, voor HR mensen!

Voor onze micro, Charlotte François, Sales Executive voor Map Relocations, met antwoorden op vragen over de “HR Run”, in het Frans, Nederlands en Engels.


At the end of this podcast (at 10’02) you will find our 3 HR questions!

Ze praat ook over haar parcours op werkvlak en haar bedrijf die expats helpt om naar België te komen, met een leuk gesprek over dit HR topic als gevolg.

Het event vindt plaats op 1 juni 2017, in het Woluwe park in Brussel, waar teams van 3 gecreëerd worden om samen het traject af te leggen. Het is een estafette run: 3, 6, 9 km: de sportiefste van de 3 kan 3 rondjes lopen, de tweede in rij 2, en de laatste voor beginners.

Geniet daarna van een warme douche en verse kledij om te blijven glimlachen en te genieten van een walking dinner. Maak plezier en geniet van een avondje networking met leuke mensen die samen met jou, het traject hebben gelopen.

Presentatie van hun website :
“Als wereldwijde mobiliteitsprofessional kunt u erop vertrouwen dat Map Relocations uw vertrouwde partner is in België, Nederland en Luxemburg. Wij zijn een procesgestuurde DSP en behouden altijd kwaliteit en compliance als onze belangrijkste prioriteiten, terwijl ons toegewijde team 24/7 tot uw dienst staat”

Al onze hrmeetup podcast.

Play

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *