Over ons

Le Podcast HighTech (2009)

Het begint allemaal rond 2009, met de Podcast “Le Podcast Hightech”. Michel Godart en David Van den Broeck leren elkaar kennen in dit project. Rond november – december 2011 wordt het duidelijk dat deze podcast, die draait rond innovatie en technologie, een behoorlijk niche publiek bereikt. Met een publiek van ongeveer 30.000 unieke bezoekers per maand, hadden we de limiet bereikt. Onze passie, onze ambitie gaat veel breder en na een siësta van 6 maand, wordt een nieuw project geboren: HR Voices & Visions.


HRMeetup (2011)

In HR Voices & Visions praten we met mensen over hun beroep, maar ook studenten en mensen actief in de HR wereld komen aan het woord. Dit project laat ons toe om heel breed te gaan, van treinbestuurders tot inspecteur bij de politie. Van presentatrice tot HR directeur. Het idee rond « The Podcast Factory » onstaat, een vzw waaronder onze verschillende podcast projecten verzameld kunnen worden. Wij halen inspiratie uit gepassioneerde mensen hun verhaal te laten doen, niet vanuit een bedrijf om er winst uit te slaan, maar vanuit het menselijk aspect. Dat is wat ons zo uniek maakt. Van mensen voor mensen. 
De vrolijke groene mannetjes verspreiden zich over het internet en zo komen we in contact met HRMeetup. Zij verzamelen mensen uit de HR wereld in Cook & Book, om samen uitdagende topics aan te kaarten op een speelse manier. Wat begint bij een samenwerking, wordt algauw een fusie tussen de twee partijen. De naam HR Voices and Visions verdwijnt, HRMeetup blijft.

Project Daybreak (2012)


Naast mensen uit de HR wereld en verschillende jobs, komen we ook heel wat gepassioneerde muzikanten, regisseurs, acteurs enzo… tegen, die ook een verhaal te vertellen hebben. En na de film “Morning Glory” wordt het idee alleen maar concreter, tot uiteindelijk, rond april 2012, “Project Daybreak” wordt geboren met Panthera als mede-oprichter. Een platform voor opkomend talent, in de wereld van muziek, film, theater, komedie, en zoveel meer. Het publiek groeit en algauw maken we naam op diverse festivals en evenementen. Bij de eerste editie van “Bringing down the madness” van Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis van Antwerpen, is Project Daybreak aanwezig als pers. Ook in Nederland tijdens ADE dagen in Amsterdam, wordt Project Daybreak uitgenodigd op de Armada Night in de Heineken Music Hall. Een ontmoeting met Armin van Buuren maakt deze ervaring uniek. 
We hebben intussen al heel wat interviews achter de rug, maar zijn uiteraard nog niet uitgeblust. Onze website daarentegen, is er slechter aan toe … Na migratie van servers van onze hosting, slagen we er rond september 2016 niet meer in, om onze website online te krijgen. Talloze support tickets later, hebben we de hoop opgegeven en zijn we in voorbereiding gegaan met What’s Your Story. We besluiten dan ook om voor Project Daybreak geen aparte website meer te maken en alles te integreren in de website van What’s your Story, onder de categorie “Art & Entertainment”.

Midoricast (2016)

Midoricast werd gecreëerd om aan de toekomst van onze planeet te denken. We bezetten de werreld niet, we delen ze met onze geliefden en vrienden. We willen een betere wereld achterlaten voor onze kinderen. Midoricast praat groen, ademt groen. We zetten het milieu en de wereld waar het hoort: in de spotlights. We geven tips en tricks en tonen jou hoe we met zijn allen, hoe klein ook, onze voetafdruk kunnen verkleinen. Projecten vanuit het hart, voor de liefde van onze planeet. 

What’s your Story (2017)

Alle interviews kan je terug vinden op diverse Podcast platforms, zoals Itunes, Mixcloud, Soundcloud, etc… What’s your Story gaat een stap verder. We beseffen dat onze interviews soms wat tijd in beslag nemen (+- 20 min gemiddeld per interview), en voor wie geen tijd heeft om deze allemaal te beluisteren, bieden we jullie nu de oplossing. Onze content website. Je kan er de kernpunten van onze interviews nalezen. Daarnaast nemen we van de gelegenheid ook gebruik, om een aantal nieuwe onderwerpen aan te kaarten:


Art & Entertainment

Hier vind je alle interviews over muziek, film, dans, theater, comedy, fotografie, en dergelijke. Een collectie van creatieve mensen, in de wereld van kunst en entertainment. Hier vind je ook al onze oude interviews onder “Project Daybreak” gemaakt.

Gezondheid & Lifestyle

Elk jaar opnieuw hebben we onze goeie voornemens, die ons klaarstomen voor de zomer. Of net niet. Wij verzamelen gezonde ideeën, fashion tips, alles wat gezondheid en levensstijl te maken heeft. Want zeg nu zelf, wie kijkt er niet stiekem eens naar de laatste dieet trends.

Innovatie & Technologie

Hier zijn we weer, innovatie en technologie. In een wereld waar de technologische vooruitgang zo snel gaat, moeten we bij de pinken zijn, wat er allemaal op de markt komt. Onze passie in innovatie is er steeds geweest, maar hou je dus vast voor de nieuwste scoops op vlak van technologie. Google, here we come!

Mobiliteit & Reizen

Reisblogs, de mobiliteit van de toekomst, leuke uitjes in het weekend. We worden er allemaal mee geconfronteerd, zelfs om de oren geslagen, dus wij zoeken in jouw plaats de leukste dingen op en geven ze jullie mee! Klaar om op ontdekking te gaan?

Milieu & Liefdadigheid

Als we onze kinderen nog op de aarde willen laten rondlopen, wordt het hoog tijd, dat we denken aan het milieu. We leven niet samen met de planeet, we gebruiken ze voor eigen gewin. Global Warming is geen fabeltje, het gebeurt nu. Wij tonen jullie hoe ieder van ons, zijn steentje kan bijdragen. Hier vind je de interviews van Midoricast. Daarnaast geven we mooie initiatieven voor een goed doel ook een plaats om zich voor te stellen. Wie dagelijks in de grootsteden rond wandelt, kan niet meer weg kijken. Waar gaat het met de wereld naartoe, als we onze naasten al niet meer helpen?

Werk & Onderwijs

Heb je ook altijd al willen weten wat een IT’er bij de politie doet? Of hoe ziet het leven er uit van een presentatrice? Wat zijn de criteria waarvoor je aangenomen wordt bij een bedrijf? Waar moet je als bedrijf vooral op letten qua branding naar de markt toe? Welke opleidingen zijn er voor de jobs van de toekomst? Dat en nog veel meer kom je te weten via de gepassioneerde mensen die we voor onze microfoon mogen verwelkomen. Hier vindt je alle interviews van HRMeetup.

Veel lees- , kijk- en luisterplezier!