fbpx

Viviane Kock & Dette Van Zeeland

Dette Van Zeeland
Subscribe

Viviane Kock & Dette Van Zeeland – Twee NWOW buddy’s over nieuwe manieren van samenwerken. Podcast #452.

Viviane Kock & Dette Van Zeeland : Ook in tijden van Covid-19 gaan we op zoek naar inspirerende sprekers. We doen dit vanuit een remote studio en zo verkennen ook wij nieuwe manieren van samenwerken.

In deze podcast hebben we niet 1 maar 2 sprekers. Aan de ene kant van de lijn hebben we Viviane Kock van Nest Your Desk die voornamelijk bedrijven begeleid in het implementeren en verankeren van telewerken. Ze is co-auteur van het dialoogboek: « Voorbij het Nieuwe Werken ».

En het is mede dankzij dit project dat ze in contact is gekomen met Dette Van Zeeland. Dette, organisatie & teamcoach met een expertise in Sociocratie 3.0, had een backstage functie als buddy. Dit houdt in dat ze Viviane ondersteunde in het schrijven in het Nederlands. Deze samenwerking, die toch over een aantal jaren ging, heeft hun dichterbij gebracht in hun visie over nieuwe vormen en manieren van samenwerken.

Daarbovenop hebben we ook een inkijk in het uitdagende parcours van Dette, van kunstenaar naar het overnemen van een gallerij, van community management naar het opbouwen van expertise in Sociocratie 3.0.

Deze podcast geeft jullie niet alleen een zicht op de samenwerking tussen deze twee mensen maar jullie komen ook te weten wat het buddy schap inhoudt en hoe dit combineerbaar. Luister snel … 😉

Websites :

Via ons Youtubekanaal (The Podcast Factory Org) :

All our hrmeetup.© Podcasts

Play

Michel Godart

Michel Godard, gepassioneerd door technologie, mens, feminist en milieubewust, streeft ernaar informatie zo toegankelijk mogelijk te maken. In al zijn podcastprojecten wil hij inspireren door de voorbeelden die zijn gasten aan de microfoon brengen. De podcast is voor Michel een waarborg voor democratie: Het is een media die DOOR de burger VOOR de burger wordt geproduceerd !

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.