fbpx

Kowo en carpoolen – Jens Massaert

Kowo

Kowo carpooling maar dan zonder de nadelen en fiscaal aftrekbaar: geïnteresseerd?

In drie podcasts die na elkaar zullen worden gepubliceerd, introduceert Jens Massaert, in de drie talen Frans / Nederlands / Engels, Kowo !

We beginnen de podcast met onze favoriete vraag: vanaf de kinderjaren tot op heden, wat waren je dromen en heb je deze kunnen realiseren ? Een richting waarmee hij aan onze micro toekomt tot de voorstelling van deze innovatieve oplossing!

En dan komen we tot de kern van de zaak, en wat voor een kern !


Aan het einde van deze podcast (18′) vinden jullie onze 3 HR vragen!

Sommigen vinden het geweldig, anderen haten het, en sommigen zijn er wat in teleurgesteld …maar geloof niet dat carpooling gelimiteerd is, in dit interview verdelen we de kaarten opnieuw. Dus wees aandachtig !

Brussel, bijvoorbeeld, vormt voor pendelaars en bedrijven de bekende en zeer reële problemen op het vlak van mobiliteit met een niet te verwaarlozen impact. Bedrijven die van plan zijn om de hoofdstad te verlaten voor groenere weiden … het openbaar vervoer met zijn eigenaardigheden (vertragingen, stakingen, enz.), een beleid om het autoverkeer te beperken in de hoofdstad… En binnenkort de parkingplaatsen? Nog een verrassing dat de alarmen van een coyote op hol kunnen laten slagen …. (we laten Jens u dit fijne nieuws brengen).

Als er één podcast is die jullie allen aangaat, bedrijfsleiders, HR, medewerkers, gepassioneerd of niet: dan is het zeker dit interview !

Al onze hrmeetup podcast.

Play

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *