fbpx

Hanneke de Visser – Feedback hrmeetup avond

Hanneke de Visser

Hanneke de Visser : Feedback over de hrmeetup avond

We hebben al enkele interviews gehad waar onze gasten uitleggen waarom ze bij ons zijn aangesloten. Nu is het Hanneke de Visser, Starfish MRM Partner, die feedback geeft over de avond …Hoofdonderwerp: “Competency and Talent Assessment”.

Wij hopen dat dit interview veel HR-professionals zal motiveren om zich aan te sluiten voor de komende evenementen.

Feedback van Hanneke de Visser over de avond van 23 Juni 2014 :

‘Hoe potentieel tot zijn recht laten komen’, dat is een vraag die mij interesseert. Het is zonde als mensen onder hun kunnen presteren. Economische groei wordt erdoor geremd, maar ‘succes’ is natuurlijk veel groter dan dat.

Het is belangrijk nieuwe collega’s te selecteren in wie je vertrouwen hebt én ook zult geven. Ik ben er ook van overtuigd dat talent het beste tot zijn recht komt in een omgeving waar continue expertise ontwikkeld en gedeeld wordt. Een derde belangrijke factor is inspirerend leiderschap met duidelijke, gezamenlijke doelen.

Als HR professional, probeer ik kaders te creëren waarin creativiteit, motivatie en concentratie optimaal benut worden. Daar worden we niet alleen economisch, maar ook persoonlijk gelukkiger van. Bij de HRmeetup sessie vond ik mensen die gelijkaardig naar HR kijken. Inspirerend en bemoedigend!

Al onze hrmeetup podcast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *