fbpx

Christine Fisette – Follow your Bliss

Christine Fisette

Christine Fisette, een bedrijfscoach die graag diep gaat.

We hebben al veel coaches ontvangen bij onze microfoon, elk met zijn eigen specifieke kenmerken, maar wat een Christine Fisette onderscheidt, is in het bijzonder haar diepgaande aanpak. Vooral, helpt zij haar cliënten opnieuw verbinden met wat hen diep gelukkig professioneel maakt.

Gecertificeerde coach in bedrijf, met een geweldige internationale ervaring, ze heeft alle kaarten om u effectief te helpen; zeker als je een 40-50 jaar oude executive die een grote gevoeligheid, geconfronteerd met een nieuwe en belangrijke uitdaging. Of als u een personeelsmanager of een eerder humanistische en visionaire manager bent.

Voor me, door dit gesprek te doen, is het andere dingen die me hebben gemerkt: Eerst en vooral de hartstocht die de leidende draad van zijn benadering “Follow your Bliss” is en… de eerste reden die me ertoe aanzette om Christine aan mijn microfoon uit te nodigen! Dan is het zijn persoonlijke levensverhaal (we hadden de mogelijkheid om te wisselen zonder microfoon) en zijn zoektocht naar betekenis.

Christine zal aan ons bij de microfoon sommige aanwijzingen over haar het levenscursus openbaren maar vooral welke weg zij sinds haar tienerdroom tot op heden heeft gereist, om deze geschiedenis definitief voort te zetten, deze weg door het delen met onze luisteraars: Het delen van vertrouwen, van geweten en welwillendheid.

U zult de held van uw eigen leven zijn en u zou geen spijt moeten hebben in het nemen van de weg die Christine u aanbiedt.

Hoe te om zulk een gesprek samen te vatten, behalve door te vermelden dat Christine waarschijnlijk eerste is die met uw gevoeligheid en verwachtingen zal worden verbonden. Zijn grootste troef is zeker zijn empathie.

Het team van Hrmeetup dankt haar nogmaals voor het feit dat ze een van onze evenementen van 11 oktober 2017 over het thema heeft geanimmeerd : “How can I recharge my batteries and be happier at work?”

Al onze hrmeetup podcast.

Play

David Van den Broeck

David Van den Broeck is de medeoprichter van The Podcast Factory Org. Tijdens de dag, werkt hij in Marketing, maar 's nachts zorgt hij ervoor dat jullie interessante content krijgen om te lezen en te beluisteren.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.