fbpx

Chantal van der Brempt – Health Promoting Activities

Chantal van der Brempt

Chantal van der Brempt : Meer energie dankzij voeding & Health Promoting Activities.

Wil je optimaal functioneren, zowel thuis als op het werk, is het essentieel dat je je goed voelt in je lichaam! En dat is precies wat Chantal Van Der Brempt ons bijbrengt met eenvoudige, natuurlijke principes of kortom gezond verstand.

Voedingsdeskundige maar niet alleen… Voor Chantal is welzijn in al haar verschillende dimensies een kwaliteit de prioriteit! Gepassioneerd en thuis in verschillende expertises biedt ze, via haar project “my Food print“, ze oplossingen aan bedrijven die begrepen hebben dat mentaal, emotioneel en lichamelijk “wel-zijn” ook afhangt van wat er op ons bord ligt.

Het is gebruikelijk in de HR-sector om zich te richten op coaching, training, “HappyHR” noties of andere factoren die een positieve invloed kunnen hebben op de prestatie van elk; maar vergeet niet dat het allemaal begint met het individu. Een persoon die vooral behoefte heeft aan een gezonde geest in een gezond lichaam!

In deze podcast stelt Chantal een goede brandstof en kwalitatieve motorolie voor die toelaat om sneller en verder te gaan … En als het ook ziekteverzuim zou verminderen … Veel luistergenot !

Al onze hrmeetup podcast.

Play

David Van den Broeck

David Van den Broeck is de medeoprichter van The Podcast Factory Org. Tijdens de dag, werkt hij in Marketing, maar 's nachts zorgt hij ervoor dat jullie interessante content krijgen om te lezen en te beluisteren.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *