Niels Delestinne & Reinout Van Bets – Switchfully (NL: 25/01/2018)

Graag vragen wij jullie enkele minuten om jullie mening te geven over Hrmeetup.© via Podtrac Audience Survey (de vragen zijn enkel beschikbaar in Engels)

War for talents? Peanuts voor Switchfully!

In deze nieuwe podcast hebben we Reinout van Bets en Niels Delestine aan onze micro. Zij zijn de drijvende krachten achter Switchfully. Switchfully zegt U? Wel, Switchfully vist uit een andere vijver en op deze manier gaan ze samen met bedrijven de War For Talent aan. Ze helpen namelijk bedrijven hun IT-afdeling te versterken met interne frisse loyale software developers. Hiervoor gaan ze op zoek naar kandidaten zonder professionele IT-ervaring die ze vervolgens in echte bootcamp style trainen en coachen tot professionele softwareontwikkelaars.

Lees meer: http://hrmeetup.org/switchfully-thepodcastfactoryorg-eng-nl/

Website: https://switchfully.com?utm_source=Hrmeetup

U kan ons project ook steunen via een like van onze Facebook pagina, door onze bedrijfspagina op LinkedIn te volgen en ook via Twitter, Soundcloud, Google+, Pinterest…bedankt!

HRmeetup sponsor: “transforma bxl”; “Le Plaza Hôtel Bruxelles”; “The Podcast Factory Org” VZW-ASBL

Michel Godart

Michel Godard, gepassioneerd door technologie, mens, feminist en milieubewust, streeft ernaar informatie zo toegankelijk mogelijk te maken. In al zijn podcastprojecten wil hij inspireren door de voorbeelden die zijn gasten aan de microfoon brengen. De podcast is voor Michel een waarborg voor democratie: Het is een media die DOOR de burger VOOR de burger wordt geproduceerd !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *