fbpx

Frédéric Williquet – hrmeetup © : Presentatie

Frédéric Williquet

Frédéric Williquet – hrmeetup © – Presentatie :

In deze podcast, stelt Frédéric Williquet het project hrmeetup © voor. hrmeetup © is een HR gemeenschap die professionals uit de HR wereld verenigd, 5 keer per jaar, om tijdens een glaasje, HR topics te bespreken, op een ludieke en informele manier. Absoluut informeel, vector van geluk en incubator van ideeën, onze slogan.

Hrmeetup wil gepassioneerde mensen verbinden om op een speelse manier de toekomst van het werk te delen via meetups en podcasts. In het echt en op het web.

Word nu lid van onze groeiende gemeenschap (+690 en groeiend) en maak plezier!

Human Resources is een belangrijke sleutelrol om bedrijven te helpen de beste resultaten te behalen.

Veel HR-professionals, Talents Developers en People Managers denken dat dit niet alleen te danken is aan efficiënte processen of aan een beter loonsbeleid, enz., Maar vooral ook door het creëren van geluk, plezier, authentieke feedback, interacties en glimlachen op het werk.

Hoe verander je de perceptie van strikte mensen en beleidsmakers?

Hoe worden we de beste Change Agents? Hoe de weg wijzen? Misschien door een gemeenschap van leuke en gelukkige HR-mensen te hosten, met de nadruk op leuk.

Denk je dat HR niet saai is? Denk je dat plezier meer betrokkenheid van mensen en meer plezier op het werk kan brengen?

De noodzaak om onze ervaringen op dit gebied te delen, om te praten over HR-trends en om de cirkel van onze discussies uit te breiden, leidde tot het creëren van hrmeetup. ©

Kom en deel uw geluk en betrokkenheid voor dit doel met ons.

Al onze hrmeetup podcast.

David Van den Broeck

David Van den Broeck is de medeoprichter van The Podcast Factory Org. Tijdens de dag, werkt hij in Marketing, maar 's nachts zorgt hij ervoor dat jullie interessante content krijgen om te lezen en te beluisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *