Panthera

Panthera hult zich volledig in mysterie. Zijn passie, videografie. Zijn missie: jullie overbluffen. Hij speelt zijn magie uit om jullie een unieke kijk op ons project te geven, met de occasionele horns. 

Als een echte metal fan, kent Panthera alle truken van de foor met de camera. Het hanteren onder extreme omstandigheden, zoals moshpits, wall's of death, of misschien erger: een Slayer concert, een skill die je niet zomaar kan aanleren. Jullie vine'ren helemaal tot You(w)Tube, zijn inspiratie komt van de wil om jullie passie te delen. We kijken steeds uit naar het volgende, het volgende talent, klaar om de wereld te veroveren. 

 

Ben je bereid om die extra mile af te leggen? Om opgenomen te worden op camera, jouw levenservaring te delen? Geef hem gewoon een seintje, en hij doet de rest. 

 

 

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Over WHAT'S YOUR STORY

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Wat is het jouwe?

Ons doel is het inspireren van mensen, door ieders verhaal, ieders passie te delen. We vervallen zo vaak in dagelijkse routines, kijkend op een smartphone, tablet, pc de hele dag door, dat we niet meer opkijken naar de mensen: onze buren, vreemden, mensen met een verhaal. Dat is onze motivatie, deel uitmaken van de verandering. En die start ... bij jezelf!