David Van den Broeck

David Van den Broeck is gepassioneerd door marketing en alle Social Media. Met zijn ambitie wil hij graag de wereld veranderen en zijn stempel nalaten. 

David startte bij Touring in 2007. Een rookie op de markt, maar hier ontdekte hij zijn echte passie. Van innovatie tot technologie, van digitale marketing tot Social Media. Een fotograaf als hobby, David streeft ernaar om de beste te zijn, en constant te evolueren, zijn kennis uit te breiden. Terwijl zijn carrière nieuwe uitdagingen teweeg bracht, kwam hij in 2009 toe aan zijn eerste Podcast ervaring, waar hij ook Michel Godart leerde kennen. Dit is de echte start van een zeer mooi project, dat nog steeds uitbreidt. 

Van HR Voices & Visions tot Project Daybreak. Van HRMeetup tot Midoricast. David stelde zich vrijwillig van begin 2009 tot een eeuwig verhaal. Hij wordt geïnspireerd door ieders verhaal, en zoekt constant naar nieuwe manieren om te delen en ieder van jullie te inspireren. 

Als je graag met hem in contact komt, voeg hem gewoon toe op Facebook of Linkedin

 

 

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Over WHAT'S YOUR STORY

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Wat is het jouwe?

Ons doel is het inspireren van mensen, door ieders verhaal, ieders passie te delen. We vervallen zo vaak in dagelijkse routines, kijkend op een smartphone, tablet, pc de hele dag door, dat we niet meer opkijken naar de mensen: onze buren, vreemden, mensen met een verhaal. Dat is onze motivatie, deel uitmaken van de verandering. En die start ... bij jezelf!