Bliksem

Het warme weer in België zorgt voor heel wat warmte onweders. We hebben er al weken last van, maar weet je eigenlijk zelf waar je allemaal op moet letten bij bliksem? 

0
0
0
s2smodern
Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen. Dan denken we vooral in de eerste plaats aan… energie. We hadden een interview met Christophe Degrez, de huidige CEO van Eneco, over het reilen en zeilen op de energiemarkt. Van passie tot inspiratie, van beloftes tot luchtbellen die doorprikt worden. Is groene energie per definitie duurder en hoe kan je zelf bijdragen aan een groenere wereld?

0
0
0
s2smodern
Bioplanet

Karel Vermeulen is op en top gepassioneerd door bio. Als verantwoordelijke voor Bioplanet heeft hij reeds een boeiend parcours afgelegd. Daarnaast is hij ook een klimaatambassadeur voor de stad Leuven. Maar houdt dat nu precies in? 

0
0
0
s2smodern
Ecoyo

Ecoyo is een alternatieve elektrische energie leverancier. Hun missie is om zich te concentreren op het lokale energie verbruik en het bevorderen van de ontwikkeling van kleine productie-eenheden.

0
0
0
s2smodern

Over WHAT'S YOUR STORY

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Wat is het jouwe?

Ons doel is het inspireren van mensen, door ieders verhaal, ieders passie te delen. We vervallen zo vaak in dagelijkse routines, kijkend op een smartphone, tablet, pc de hele dag door, dat we niet meer opkijken naar de mensen: onze buren, vreemden, mensen met een verhaal. Dat is onze motivatie, deel uitmaken van de verandering. En die start ... bij jezelf!